Bretoninpentuja 2024

Nuolikurun Iita ja Snöfjällets Dante – Bretoninpentuja alkuvuoteen 2024

Edit 18.3.2024 Pihka on ultrattu tiineeksi. Varauslista on tähän pentueeseen täynnä.

Bretoninpentuja yhteistyössä Snöfjällets kennelin kanssa

Aina nämä koirajutut ei mene ihan niinkuin on suunnitellut. Eikä tämäkään kerta tehnyt poikkeusta. Alkuperäinen suunnitelma kariutui loppujen lopuksi uroksen testauksen kautta ilmenneeseen hedelmättömyyteen. Tässä matkassa on niin monta mutkaa, että loppuisi palstatila, jos sitä tähän yrittäisi hahmotella. 

Uusi uros löytyi Skellefteåsta. Snöfjällets Dante (kutsumanimi Tex) on terveitä jälkeläisiä periyttänyt voittajaluokan bretoniuros, jolla pääosin metsästetään tunturi- ja metsämaastossa. Ensimmäistä kertaa puhuessani Texin omistajan Fredrikin kanssa en voinut olla huomaamatta, kuinka hän kerta toisensa jälkeen palasi kehumaan uroksen luonnetta. Hyväluonteinen koira on helppo kouluttaa ja sen kanssa on ylipäänsä helppo elää. Toivottavasti tämän uroksen kanssa onnistaa ja kotiinkin jäisi yksi tulevaisuuden lintupuimuri kasvamaan. Aika näyttää.

Emä: FI JMVA FI MVA Nuolikurun Iita

FI41887/21
Lonkat: B/B
Näyttely: SERT
Koepalkinnot: AVO1, AVO2, NUO1 x2

Junkkari rakennekatselmus

Uros: Snöfjällets Dante

SE22282/2020
Lonkat: A/A
Näyttely: EH
Koepalkinnot: AVO1

Jää tämä artikkeli

Facebook
WhatsApp
Twitter

Kaikki blogit

Kotijängän Kennel

Pienimuotoista bretonikasvatusta Oulun kupeessa Muhoksella. Intohimona koiran kouluttaminen ja kaikki seisoviin metsästyskoiriin liittyvä.

Nappaa sosiaalinen mediamme seurantaan

Pehtoorin koiravaruste

Meidän koiramme syövät Pehtoorin koiravarusteen yksinoikeudella maahatuomaa laadukasta Troll-koiranruokaa

parhaat fasaanijahdit järjestää

Käytämme evästeitä kävijäliikenteen seuraamiseen, sivuston käyttökokemuksen parantamiseen, sisällön personointiin, sekä mainonnan ja markkinoinnin kohdentamiseen. Selaamalla tätä sivua hyväksyt evästeiden käytön.